Google змінив свій логотип [Відео]

02.09.2015

Перший логотип Google був представлений в 1998 році і помітно відрізнявся від того, який ми звикли бачити на сторінці пошуковика останнім часом. Втім, тепер доведеться звикати до нового, вже шостого за рахунком, так як в перший день осені американський інтернет-гігант продемонстрував новий вигляд своєї назви.

Його вже можна бачити на стартовій сторінці google.com, але поки картинка не статична, а представлена ​​у вигляді анімації, на якій старий логотип стирається, а на його місці малюється новий.

 

 

Загальна концепція залишилася колишньою – шість букв розфарбовані в чотири кольори (синій, зелений, жовтий і червоний). При цьому змінився стиль шрифту – він позбувся зарубок. В офіційному повідомленні компанії сказано, що при його створенні було взято все найкраще від Google, а саме простота, лаконічність, яскравість і дружелюбність. Цей образ, за ​​задумом його авторів, має стати спільним для всіх сервісів – пошуку, карт, пошти, браузера та інших. 

 

Разом з логотипом редизайну піддався і його скорочений варіант – на місце синьою букви “g” прийшла чотирьохкольорова “G”. В аналогічному стилі намальована тепер навіть піктограма мікрофона в рядку пошуку. Вважається, що завдяки всім цим метаморфозам символіка Google повинна однаково добре виглядати на всіх типах пристроїв – від настільних ПК до смарт-годиників, повідомляє 3D news. Новий фірмовий стиль покликаний зробити Google більш доступним і корисним для користувачів, сказано в офіційному блозі інтернет-гіганта.

 

 

 

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ще більше цікавих фактів

Найдовші географічні назви у світі

Як професія впливає на особисті стосунки [Інфографіка]

10 найдешевших авто у світі [Фото]

На виборах мера переміг… 3-річний хлопчик

У Варшаві на даху хмарочоса влаштували міську пасіку

 

, , , переглядів: 1 467

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *