Брауні – знаменита, смачна, ніжна й соковита випічка, родом з Америки, яка просто тане в роті. Такі легкі в приготуванні шоколадні тістечка повинні залишатися злегка вологими всередині. До того ж брауні можна спекти навіть без духовки.
Рецептом брауні за 15 хвилин поділилась фудблогерка Комашчук Оксана (komashchuk_ksu) в Instagram.
Для приготування візьміть наступні інгредієнти:
- вівсянка – 80 г;
- цукор – 50 г;
- яйця – 2 шт;
- какао – 40 г;
- молоко – 130 мл;
- сметана – 60 г;
- розпушувач – 5 г.
Інгредієнти для приготування глазурі:
- шоколад – 100 г;
- молоко – 100 мл.
Спосіб приготування:
Спочатку вівсянку потрібно збити блендером до стану борошна. Далі з`єднати усі необхідні інгредієнти та збити міксером.
Потім отриману масу необхідно вилити у форму, змащену олією та поставити у мікрохвильовку на 10 хвилин.
А для глазурі розтопити шоколад із молоком та полити готовий десерт.
Такий десерт дуже сподобається дітям.