Готуємо брауні: 15 хвилин і без духовки

02.02.2022

Брауні – знаменита, смачна, ніжна й соковита випічка, родом з Америки, яка просто тане в роті. Такі легкі в приготуванні шоколадні тістечка повинні залишатися злегка вологими всередині. До того ж брауні можна спекти навіть без духовки.

Рецептом брауні за 15 хвилин поділилась фудблогерка Комашчук Оксана (komashchuk_ksu) в Instagram.

Для приготування візьміть наступні інгредієнти:

  • вівсянка – 80 г;
  • цукор – 50 г;
  • яйця – 2 шт;
  • какао – 40 г;
  • молоко – 130 мл;
  • сметана – 60 г;
  • розпушувач – 5 г.

Інгредієнти для приготування глазурі:

  • шоколад – 100 г;
  • молоко – 100 мл.

Спосіб приготування:

Спочатку вівсянку потрібно збити блендером до стану борошна. Далі з`єднати усі необхідні інгредієнти та збити міксером.

Потім отриману масу необхідно вилити у форму, змащену олією та поставити у мікрохвильовку на 10 хвилин.

А для глазурі розтопити шоколад із молоком та полити готовий десерт.

Такий десерт дуже сподобається дітям.

 

, переглядів: 3 911

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *