Готуємо десерт без духовки, желатину та борошна

Збір коштів на потреби армії України
05.02.2023

Готуємо десерт без духовки, желатину та борошна

Сьогодні готуємо найніжніші та дуже смачні ласощі нашвидкуруч. Приготування просте, без духовки, без борошна та желатину. Такий десерт дуже красиво та апетитно виглядає на святковому столі.

десерт

Інгредієнти

  • Печиво – 200 г
  • Масло вершкове – 80 г
  • Яйця – 2 штуки
  • Цукрова пудра – 100 г + 50 г
  • Йогурт – 500 мл
  • Крохмаль – 60 г
  • Сир – 200 г
  • Сметана – 50 г
  • Какао – 3 ст. ложки
  • Ванілін – 1/4 чайної ложки

Покрокове приготування

  1. Подрібнюємо печиво та викладаємо у глибоку миску великого розміру.
  2. Вливаємо в печиво розтоплене вершкове масло, добре перемішуємо і пересипаємо у форму. Добре приминаємо дно склянкою.
  3. У чисту миску додаємо яйця, цукрову пудру збиваємо міксером до однорідності.
  4. Виливаємо масу в невелику каструльку, потім вливаємо йогурт (наприклад, полуничний), всипаємо крохмаль, перемішуємо і ставимо на вогонь (варимо до загустіння).
  5. Потім перекладаємо готову масу в чисту невелику миску, накриваємо харчовою плівкою та залишаємо остигати.
  6. У чисту миску кладемо сир, всипаємо цукрову пудру, какао, ванілін, сметану і збиваємо міксером до однорідності.
  7. Остиглу яєчну масу вливаємо у форму (згори на печиво), розрівнюємо.
  8. Потім додаємо шоколадну масу, розварюємо.
  9. Зверху присипаємо кокосовою стружкою та відправляємо в холодильник на 4-5 годин.

Потім витягаємо з форми та подаємо до столу.

Смачного!

Джерело: https://www.trserial.net.ua/

, , , , , переглядів: 205

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *