Готуємо капустяні котлети з фаршем

Збір коштів на потреби армії України
20.01.2023

Котлети готуються зовсім нескладно, але виходять дуже смачними, ніжними та апетитними. Їх можна подати до обіду, на вечерю та як перекушування.

Капустяні котлети з фаршем

Інгредієнти

  • капуста свіжа – 300 г;
  • яйце – 1 шт;
  • фарш – 200 г;
  • сметана – 2 ст. л;
  • цибуля – 1 шт.;
  • борошно – 50 г;
  • сода — 0,5 ч. л.;
  • перець чорний мелений – до смаку;
  • сіль за смаком;
  • кріп, петрушка;
  • олія для смаження.

Покрокове приготування

  1. Дрібно наріжте капусту та цибулю, залийте окропом на дві хвилини. Злийте воду, відтисніть і додайте дрібно нарізану зелень, фарш, яйце, сметану, борошно, соду, сіль та перець. Все добре перемішайте.
  2. Формуйте котлетки та обсмажуйте на олії з обох боків до рум’яності.

Поради:

  • Фарш для котлет підійде будь-який.
  • Сметана може бути будь-якої жирності.
  • Під час ліплення котлет змочуйте руки холодною водою, тоді котлети не будуть прилипати і працювати буде зручніше.

Такі котлети можна запікати й у духовці. Для цього формуйте їх і викладайте на деко, застелене папером, випікайте за температури 200 градусів 30 хвилин.

Подавати таку страву можна зі сметаною чи будь-яким соусом.

Джерело: https://tsn.ua/

, , , , , переглядів: 1 160

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *