Готуємо курячий суп з домашньою локшиною

22.02.2023

Якщо ви не поспішайте готувати суп з куркою та домашньою локшиною, тому що думаєте, що не впораєтеся з цим завданням, поспішимо переконати вас у зворотному. Це не тільки смачна, а й, без сумніву, корисна страва готується дуже просто.

Для початку поставте варитися курку, а за час, необхідний для приготування бульйону, замісіть тісто для локшини.

курячий суп

Для цього вам знадобиться відокремити білки від жовтків у 5 яєць – щоб локшина вийшла бурштинового кольору та не розварилася, використовувати потрібно лише жовтки.

Додайте щіпку солі та борошно – стільки, скільки вимагатиме тісто. У результаті воно має вийти крутим і щільним, не м’яким, після чого його варто поділити на 4 частини.

Кожну частину тонко розкотіть, щоб вона, в буквальному значенні цього слова, просвічувалась. Потім коржі присипте борошном і загорніть трубочкою, після чого можете нарізати трубочки гострим ножем на смужки. Не забудьте просіяти готову локшину від борошна.

Залишилося закинути в бульйон локшину, обсмажену на олії цибулю і моркву і вже зварене і нарізане м’ясо. Додайте й улюблені спеції – лавровий лист, перець та кріп, після чого страву можна подавати до столу.

Джерело: https://pixelinform.com/

, , , , , переглядів: 937

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *