Готуємо літній пиріг з ягід

29.05.2023

Найсмачніший пиріг, від якого важко відірватися. Пиріг виходить неймовірно красивим, ніжним та розсипчастим.

літній пиріг

Інгредієнти

Тісто:

  • Кукурудзяне борошно – 1 склянка.
  • Вершкове масло – 150 г.
  • Цукор – 4 ст. ложки.
  • Розпушувач – 10 г.
  • Яйце – 1 шт.
  • Ванільний цукор – 10 г.

Начинка:

  • Сир домашній – 0,4 кг.
  • Яйця – 3 шт.
  • Цукор – 1/2 склянки.
  • Ягоди – 200 г.

Приготування

У широку миску просіяти борошно, всипати розпушувач. Перемішати.

Вершкове масло, цукор та половинку ванільного цукру скласти в чисту миску, добре збити до однорідної маси (можна скористатися міксером).

Потім влити одне яйце – збиваємо ще 3 хв.

У готову масу всипати борошняну суміш.

Форму застелити листом пергаментного паперу. У підготовлену форму викласти тісто, розрівняти, поставити у холодильник.

Начинка. У миску викласти сир, всипати цукор і ванільний цукор який залишився, влити три яйця. Добре збити в однорідну масу (міксером).

На охолоджену основу викласти начинку, прикрасити ягодами.

Випіканням у духовці, розігрітій до 180 градусів. Час випікання приблизно 45 хв.

Готовий пиріг трохи остудити, подати до столу. Смачного!

Джерело: https://zhyttia.com.ua/

, , , , , переглядів: 658

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *