Найсмачніший пиріг, від якого важко відірватися. Пиріг виходить неймовірно красивим, ніжним та розсипчастим.
Інгредієнти
Тісто:
- Кукурудзяне борошно – 1 склянка.
- Вершкове масло – 150 г.
- Цукор – 4 ст. ложки.
- Розпушувач – 10 г.
- Яйце – 1 шт.
- Ванільний цукор – 10 г.
Начинка:
- Сир домашній – 0,4 кг.
- Яйця – 3 шт.
- Цукор – 1/2 склянки.
- Ягоди – 200 г.
Приготування
У широку миску просіяти борошно, всипати розпушувач. Перемішати.
Вершкове масло, цукор та половинку ванільного цукру скласти в чисту миску, добре збити до однорідної маси (можна скористатися міксером).
Потім влити одне яйце – збиваємо ще 3 хв.
У готову масу всипати борошняну суміш.
Форму застелити листом пергаментного паперу. У підготовлену форму викласти тісто, розрівняти, поставити у холодильник.
Начинка. У миску викласти сир, всипати цукор і ванільний цукор який залишився, влити три яйця. Добре збити в однорідну масу (міксером).
На охолоджену основу викласти начинку, прикрасити ягодами.
Випіканням у духовці, розігрітій до 180 градусів. Час випікання приблизно 45 хв.
Готовий пиріг трохи остудити, подати до столу. Смачного!
Джерело: https://zhyttia.com.ua/