Готуємо млинці без борошна

Збір коштів на потреби армії України
04.02.2023

Готуємо млинці без борошна

Ці дива млинці готуються без борошна. Завжди виходять тоненькі, ніжні та дуже смачні. Дуже просто готуються.

млинці

Інгредієнти

  • Яйця – 3 шт.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Цукор – 1.5 ст.л.
  • Кефір 2,5% – 400 мл.
  • Сода – 0,5 ч.л.
  • Крохмаль (кукурудзяний) – 170 г.
  • Кип’яток – 200 мл.
  • Соняшникова олія – 3 ст.л.

Начинка:

  • Сир домашній – 300 г.
  • Цукор – 1,5 ст.л.
  • Ванільний цукор – 1 ч.л.
  • Сметана – 1-2 ст.л.

Покрокове приготування

  1. У чашу розбиваємо яйця, додаю сіль, цукор і добре все збовтуємо. Не перестаючи мішати, додаємо кефір та соду.
  2. Потім додаємо крохмаль та вимішуємо до однорідного стану. Додаємо кип’яток і олію. Перемішуємо та залишаємо тісто постояти хвилин 20.
  3. Перед випіканням тісто ще раз добре перемішуємо. Тісто має бути рідким.
  4. Смажити млинці на розпеченій сковороді, на середньому вогні, з двох боків до золотистого кольору.
  5. З цієї кількості продуктів може вийти 24 млинці діаметром 20 см. Млинці виходять тоненькі, ніжні та ажурні.
  6. Начинку можна використовувати будь-яку. У нашому рецепті сирна. У сир додаємо цукор, ванільний цукор, сметану і все добре перемішуємо.
  7. Начинку розкладаємо на край млинця і загортаємо млинець у трубочку, підвертаючи краї.

Перед подачею на стіл млинці підсмажуємо на вершковому маслі з двох боків.

Виходить дуже смачно. Всім смачного!

Джерело: https://zhyttia.com.ua

, , , переглядів: 212

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *