Ці дива млинці готуються без борошна. Завжди виходять тоненькі, ніжні та дуже смачні. Дуже просто готуються.
Інгредієнти
- Яйця – 3 шт.
- Сіль – 0,5 ч.л.
- Цукор – 1.5 ст.л.
- Кефір 2,5% – 400 мл.
- Сода – 0,5 ч.л.
- Крохмаль (кукурудзяний) – 170 г.
- Кип’яток – 200 мл.
- Соняшникова олія – 3 ст.л.
Начинка:
- Сир домашній – 300 г.
- Цукор – 1,5 ст.л.
- Ванільний цукор – 1 ч.л.
- Сметана – 1-2 ст.л.
Покрокове приготування
- У чашу розбиваємо яйця, додаю сіль, цукор і добре все збовтуємо. Не перестаючи мішати, додаємо кефір та соду.
- Потім додаємо крохмаль та вимішуємо до однорідного стану. Додаємо кип’яток і олію. Перемішуємо та залишаємо тісто постояти хвилин 20.
- Перед випіканням тісто ще раз добре перемішуємо. Тісто має бути рідким.
- Смажити млинці на розпеченій сковороді, на середньому вогні, з двох боків до золотистого кольору.
- З цієї кількості продуктів може вийти 24 млинці діаметром 20 см. Млинці виходять тоненькі, ніжні та ажурні.
- Начинку можна використовувати будь-яку. У нашому рецепті сирна. У сир додаємо цукор, ванільний цукор, сметану і все добре перемішуємо.
- Начинку розкладаємо на край млинця і загортаємо млинець у трубочку, підвертаючи краї.
Перед подачею на стіл млинці підсмажуємо на вершковому маслі з двох боків.
Виходить дуже смачно. Всім смачного!
Джерело: https://zhyttia.com.ua