Готуємо млинці без борошна

04.02.2023

Ці дива млинці готуються без борошна. Завжди виходять тоненькі, ніжні та дуже смачні. Дуже просто готуються.

млинці

Інгредієнти

  • Яйця – 3 шт.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Цукор – 1.5 ст.л.
  • Кефір 2,5% – 400 мл.
  • Сода – 0,5 ч.л.
  • Крохмаль (кукурудзяний) – 170 г.
  • Кип’яток – 200 мл.
  • Соняшникова олія – 3 ст.л.

Начинка:

  • Сир домашній – 300 г.
  • Цукор – 1,5 ст.л.
  • Ванільний цукор – 1 ч.л.
  • Сметана – 1-2 ст.л.

Покрокове приготування

  1. У чашу розбиваємо яйця, додаю сіль, цукор і добре все збовтуємо. Не перестаючи мішати, додаємо кефір та соду.
  2. Потім додаємо крохмаль та вимішуємо до однорідного стану. Додаємо кип’яток і олію. Перемішуємо та залишаємо тісто постояти хвилин 20.
  3. Перед випіканням тісто ще раз добре перемішуємо. Тісто має бути рідким.
  4. Смажити млинці на розпеченій сковороді, на середньому вогні, з двох боків до золотистого кольору.
  5. З цієї кількості продуктів може вийти 24 млинці діаметром 20 см. Млинці виходять тоненькі, ніжні та ажурні.
  6. Начинку можна використовувати будь-яку. У нашому рецепті сирна. У сир додаємо цукор, ванільний цукор, сметану і все добре перемішуємо.
  7. Начинку розкладаємо на край млинця і загортаємо млинець у трубочку, підвертаючи краї.

Перед подачею на стіл млинці підсмажуємо на вершковому маслі з двох боків.

Виходить дуже смачно. Всім смачного!

Джерело: https://zhyttia.com.ua

, , , переглядів: 500

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *