Котлети з курячого фаршу порадують вас дуже ніжним, м’яким, вершковим смаком, якщо додати плавлений сир.
Інгредієнти
- Фарш курячий – 500 г.
- Сир м’який плавлений – 200 г.
- Хліб білий – близько 50 г.
Цибуля 1 шт. - Сіль, перець.
- Олія для смаження.
- Борошно для обвалювання.
Покрокове приготування
- У фарш додаємо розмочений і віджатий хліб, натерту на терці цибулю, сіль і перець. Часник краще не додавати, щоб не перебивав вершковий смак сиру.
- Перемішуємо, додаємо вершковий сир. Фарш стає приємно світлого кольору.
- Тепер ліпимо котлети, обвалюємо в борошні та смажимо на розігрітій олії, як зазвичай. Обсмажуємо з обох сторін на середньому вогні до готовності.
Котлети можна їсти смаженими, а якщо хочеться ще й підливи, можна залити їх молоком (вершками) і тушкувати 2-3 хвилини. Такий варіант теж дуже смачний, особливо з макаронними виробами.
Смачного!
Джерело: https://filizhankakavu.com/