Готуємо нижні котлети з курячого фаршу

Збір коштів на потреби армії України
26.10.2022

Готуємо нижні котлети з курячого фаршу

Котлети з курячого фаршу порадують вас дуже ніжним, м’яким, вершковим смаком, якщо додати плавлений сир.

котлети з курячого фаршу

Інгредієнти

  • Фарш курячий – 500 г.
  • Сир м’який плавлений – 200 г.
  • Хліб білий – близько 50 г.
    Цибуля 1 шт.
  • Сіль, перець.
  • Олія для смаження.
  • Борошно для обвалювання.

Покрокове приготування

  1. У фарш додаємо розмочений і віджатий хліб, натерту на терці цибулю, сіль і перець. Часник краще не додавати, щоб не перебивав вершковий смак сиру.
  2. Перемішуємо, додаємо вершковий сир. Фарш стає приємно світлого кольору.
  3. Тепер ліпимо котлети, обвалюємо в борошні та смажимо на розігрітій олії, як зазвичай. Обсмажуємо з обох сторін на середньому вогні до готовності.

Котлети можна їсти смаженими, а якщо хочеться ще й підливи, можна залити їх молоком (вершками) і тушкувати 2-3 хвилини. Такий варіант теж дуже смачний, особливо з макаронними виробами.

Смачного!

Джерело: https://filizhankakavu.com/

, , , переглядів: 844

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *