Готуємо пишні кабачкові оладки: додайте цей інгредієнт для суперсмаку

16.07.2023

Кабачки – універсальний овоч, який тушкують, смажать, печуть і навіть варять супи. А кабачкові оладки – це неймовірна смакота для всієї родини.

Рецептом поділилася відомий український кулінар Alina FooDee.

оладки з кабачків

Аліна рекомендує для суперсмаку додати в кабачкове тісто дрібно нарізану зелену цибулю. Отже, приступимо!

Інгредієнти:

  • 1 кг кабачків
  • 1 + 1/3 ч. л. солі
  • 2 яйця
  • Пучок зеленої цибулі
  • 130 г борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • Чорний перець або за смаком
  • Рослинна олія для смаження

Покрокове приготування

Кабачки натріть на крупній тертці, посипте 1 ч. л. солі, залиште на 5-7 хвилин, щоб кабачки пустили сік.

Цибулю наріжте дрібно.

Видаліть весь зайвий сік з кабачків, перекладіть в суху ємність, додайте трохи солі за смаком, яйця, борошно, чорний перець, розпушувач, зелену цибулю.

Кабачку смажте по 4-5 хвилин з кожного боку на помірно прогрітій сковорідці.

Джерело: https://styler.rbc.ua/

, , , переглядів: 1 043

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *