Готуємо рулет із лаваша зі шпротами, сиром та маринованими огірками

10.01.2023

Рулет з лаваша готується із найдоступніших інгредієнтів. Дуже швидкий та простий рецепт для святкового столу дозволить вам швидко приготувати смачну та ефектну закуску.

рулет із лаваша

Інгредієнти:

  • лаваш – 1 лист;
  • шпроти – 150 г;
  • сир – 80 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • огірки мариновані – 2 шт.;
  • майонез – 3 ст. л;
  • часник – 2 зубчики;
  • петрушка – невеликий пучок.

Приготування:

У глибокій мисці змішайте майонез та часник, пропущений через прес. Натріть на великій тертці сир, подрібніть мариновані огірки та петрушку.

Яйця відваріть круто – щонайменше 10 хвилин. Остудіть і натріть на великій тертці.

Візьміть лаваш, змастіть його майонезом із часником. На всю поверхню лаваша розкладіть яйця, сир, петрушку та мариновані огірки.

На середину аркуша лаваша викладіть у ряд цілі шпроти. Загорніть рулет так, щоб шпроти опинилися посередині. Згорніть його в харчову плівку і відправте в холодильник на годину.

Рулет наріжте на порційні шматочки.

Поради:

  • Для основи рулету підійде будь-який твердий сир.
  • Лаваш купуйте тонкий.
  • Шпроти вибирайте гарної якості, саме від них залежить смак рулету.

 Джерело: https://tsn.ua/

, , , , , переглядів: 1 005

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *