Готуємо салат «Олів’є» по новому

Збір коштів на потреби армії України
10.03.2023

Сьогодні приготуємо швидкий салат з куркою та зеленим горошком. Готується він просто з найдоступніших продуктів, які завжди під рукою. Виходить дуже смачним та ситним. Підходить для подачі до вечері або навіть до святкового столу.

Олів’є

Інгредієнти

  • куряча грудка – 200 г
  • мариновані огірки – 3-4 шт.
  • відварені яйця – 4 шт.
  • сир – 100 г
  • зелений горошок – 1 банка
  • зелень
  • сіль перець
  • майонез

Приготування

Для салату  знадобиться зелений консервований горошок, відварена або запечена куряча грудка, часник, будь-яка зелень, мариновані огірочки, відварені яйця та сир. Майонез для заправки.

Курячі грудки розбираємо на волокна. Краще попередньо відварити її у підсоленій воді близько 25 хвилин.

Також можна взяти копчену курку, з нею теж буде дуже смачно.

Мариновані огірки нарізаємо на брусочки. Відварені яйця теж нарізаємо брусочками. Сир натираємо на великій тертці, краще використовувати тверді сорти.

Зелень кропу та петрушки дрібно нарізаємо. Залишилось зібрати салат.

Викладаємо в ємність курку, потім мариновані огірочки, яйця, сир, у горошку зливаємо сік і теж відправляємо в миску.

Далі додаємо зелень та чорний мелений перець, у мене суміш перців. Заправляємо майонезом, сюди пропускаємо через прес часник і все добре перемішуємо.

Салат не солимо, оскільки там мариновані огірки, але якщо вам потрібно, пробуємо на смак та підсолюємо.

Дамо салату настоятися в холодильнику і можна подавати до столу. Всі інгредієнти в ньому добре поєднуються та доповнюють один одного.

Смачного!

Джерело: https://www.trserial.net.ua/

, , , переглядів: 446

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *