Готуємо смачні рогалики за 15 хвилин

15.05.2023

Домашня випічка — найкращий варіант до чаю, а годувати домашніх магазинним печивом не хочеться. В такому випадку допоможе цей швидкий рецепт рогаликів зі згущеним молоком та горіхами. Процес приготування дуже простий, а в результаті виходить смачне домашнє печиво. Тісто розсипчасте, хрумке та можна покласти багато начинки.

рогалики

Інгредієнти для тіста:

  • Борошно – 350 г
  • Цукрова пудра – 80 г
  • Масло вершкове – 180 г
  • Сметана – 150 г

Для начинки:

  • Волоські горіхи – 150 г
  • Варене згущене молоко – 150 г

приготування:

  1. Всі продукти повинні бути кімнатної температури. У чашу просіюємо відразу все борошно, додаємо цукрову пудру, м’яке масло і сметану.
  2. Замішуємо тісто — міксером чи руками. Тісто готове, як тільки не залишиться сухого борошна. Чашу з тістом накриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 15-20 хвилин.
  3. Для начинки горіхи подрібнюємо ножем або блендером до невеликих шматочків, змішуємо з вареним згущеним молоком. Важливо обрати густу згущівку, щоб не витікала при випіканні.
  4. Після охолодження тісто розкочуємо пластом завтовшки 3-4 мм у коло. Нарізаємо коло на 16 трикутників.
  5. На широкий край кожної заготовки розкладаємо по 1 ч. л. начинки. Щільно притискаючи тісто до начинки, скачуємо до тонкого кінця.
  6. Викладаємо рогалики на лист пергаменту на відстані один від одного. Випікаємо у вже розігрітій до 180 С духовці приблизно 15 хвилин, до золотистого кольору.

Перед подачею печиво посипаємо цукровою пудрою.

Джерело: https://telegraf.com.ua/

, , , , переглядів: 1 277

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *