Готуємо смачну вечерю: львівські цибульники

Збір коштів на потреби армії України
01.02.2022

Готуємо смачну вечерю: львівські цибульники

Дуже смачні, соковиті та ароматні цибуляники – оладки з цибулі. На запах цих оладок прибіжить вся сім’я! Усередині цибуляники дуже ніжні та м’які, і не відразу здогадаєшся, що вони приготовані з цибулі.

Продукти:

  • Цибуля ріпчаста (велика) – 1 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Оцет яблучний або лимонний сік – 0,5 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Олія – ​​для смаження

Покроковий рецепт

Цибулю почистити і дрібно нарізати. Посолити трохи та залишити на 10-15 хвилин.

Коли цибуля стане м’якою і прозорою, у миску розбити 2 яйця, додати щіпку солі та розбовтати.

Додати борошно, змішане із содою.

Соду попередньо погасити оцтом або лимонним соком.

Всипати нарізану цибулю. Добре перемішати, посолити і поперчити до смаку.

Розігріти сковороду з олією. Ложкою викласти оладки цибулі на сковороду. Смажити оладки на невеликому вогні до золотистого кольору. Вогонь при смаженні цибуляників не повинен бути сильним, так як цибуля повинна прожаритися і стати м’якою і ніжною.

Цибуляники подавати на стіл із зеленню, сметаною або іншим соусом. Смачного!

, , , , переглядів: 9 652

Один коментар
  1. Цікавий рецепт)) а скільки штук виходить з цієї кількості інгредієнтів? Дякую.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *