Вінегрет – це смачний салат без майонезу на основі овочів, головним інгредієнтом якого є буряк. Дуже часто страву доповнюють квашеною капустою, квасолею, грибами та навіть оселедцем, що надає салату оригінального смаку.
Фудблогер Мартін Мальованець (malovanets.food) на своїй сторінці в Instagram розповів, як зробити салат вінегрет ще смачнішим та що можна додати у страву.
Переглянути цей допис в Instagram
- Овочі – їх краще не варити, а запекти у духовці в фользі, додавши розмарин та кмин. Так вони виходять більш ароматними і повністю віддають свій смак.
- Інгредієнти – їх краще порізати більшими шматочками, ніж ви звикли. Так у процесі перемішування салат не перетвориться на кашу.
- Заправка – весь секрет смаку вінегрету полягає в оригінальній заправці на основі оцту, гірчиці та олії.
Також фудблогер, дієтолог Алекс Міль з ніком mil_alexx на своїй сторінці в Instagram поділився рецептом вінегрету з квашеною капустою.
Переглянути цей допис в Instagram
Джерело: https://food.obozrevatel.com/