Готуємо вінегрет по-новому

Збір коштів на потреби армії України
27.04.2023

Вінегрет – це смачний салат без майонезу на основі овочів, головним інгредієнтом якого є буряк. Дуже часто страву доповнюють квашеною капустою, квасолею, грибами та навіть оселедцем, що надає салату оригінального смаку.

вінегрет

Фудблогер Мартін Мальованець (malovanets.food) на своїй сторінці в Instagram розповівяк зробити салат вінегрет ще смачнішим та що можна додати у страву.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Їжа та рецепти (@malovanets.food)

  1. Овочі – їх краще не варити, а запекти у духовці в фользі, додавши розмарин та кмин. Так вони виходять більш ароматними і повністю віддають свій смак.
  2. Інгредієнти – їх краще порізати більшими шматочками, ніж ви звикли. Так у процесі перемішування салат не перетвориться на кашу.
  3. Заправка – весь секрет смаку вінегрету полягає в оригінальній заправці на основі оцту, гірчиці та олії.

Також фудблогер, дієтолог Алекс Міль з ніком mil_alexx на своїй сторінці в Instagram поділився рецептом вінегрету з квашеною капустою.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Алекс Міль. СМАЧНІ РЕЦЕПТИ (@mil_alexx)

Джерело: https://food.obozrevatel.com/

, , , переглядів: 1 121

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *