Готуємо яблука у млинцевому тісті

Збір коштів на потреби армії України
27.11.2022

Готуємо яблука у млинцевому тісті

Млинці люблять майже всі. Вони ніжні та м’які, тому швидко з’їдаються. А яблука — найпопулярніший фрукт. Чому б не поєднати їх в одній страві.

Яблука у млинцевому тісті

Інгредієнти

Для приготування вам знадобляться наступні продукти:

  • яйця — 2 шт.;
  • сметана 10-15% — 1 скл.;
  • борошно — 250 г;
  • цукор — 1 ст.л.;
  • рослинна олія — 1 ч.л.;
  • яблука — 800 г (6-7 шт.);
  • лимонний сік.

Як приготувати

Відділіть білки від жовтків. Разом із цукром потрібно розтерти тільки жовтки. Потім додайте до них борошно, рослинну олію та сметану. Ретельно перемішайте, щоб не утворились борошняні грудки. Окремо збийте білки до стану густої піни. Введіть їх в тісто.

Яблука очистіть від шкірки та насіння, наріжте скибками. Полийте трохи лимонним соком, щоб вони не потемніли. Обваляйте в борошні, а потім опустіть у млинцеве тісто. Обсмажте з двох сторін у добре розігрітій рослинній олії. Готові яблука викладіть на паперову серветку, щоб забрати зайвий жир. Посипте цукровою пудрою.

Смачного!

Джерело: https://prostoway.com/

 

, , , , переглядів: 429

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *