Готуємося до новорічних свят: як приготувати “Шубу” без майонезу?

Збір коштів на потреби армії України
28.12.2021

Готуємося до новорічних свят: як приготувати “Шубу” без майонезу?

Улюблений салат “Шуба” може бути без майонезу – ви це уявляєте!

Рецептом салату поділився кухар Анатолій Добровольський у своєму Instagram. Приготувавши салат у такий спосіб, ви зробите його корисним. Для соусу вам знадобиться авокадо і крем-сир.

Вам знадобляться такі інгредієнти

  • Картопля відварна 4 великих
  • Авокадо 2 великих
  • Вершковий сир 300 г
  • Сіль до свого смаку
  • Морква відварна 2 середніх
  • Філе оселедця 300 г
  • Цибуля червона 1 шт
  • Яйце куряче 4 шт
  • Буряк 2 великих
  • На прикрасу зелена цибуля і червона ікра

Покроковий рецепт приготування

Натріть відварну картоплю на тертку і викладіть у форму. Збийте два авокадо, вершковий сир і дрібку солі в блендері. Цим соусом промажте ваш картопляний шар. Потім викладіть шар відвареної моркви, знову змастіть соусом, потім викладіть дрібно порізаний оселедець. Потім додайте дрібно порізану червону цибулю, а потім терті яйця і в кінці буряк, яку теж зверху змастіть соусом. Розрівняйте і прикрасьте зеленою цибулею або червоною ікрою.

переглядів: 856

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *