Готуємося до свят: як оформити нарізку з оселедця

Збір коштів на потреби армії України
12.12.2021

Готуємося до свят: як оформити нарізку з оселедця

Оселедець подається практично на кожен святковий стіл. Нарізати рибку красиво зовсім не складно, але гості від урочистій подачі прийдуть в захват.

Найпростіший варіант – очистити від шкірки і кісток, філе розділити на дві половинки і поділити на порційні шматочки, а після прикрасити цибулею, морквою, перцем, лимоном, зеленню або ягодами. Їх можна викладати як шарами, так і чергувати з рибними часточками.

Дуже красиво виглядає тарілка з шматочками оселедця, викладеними в шаховому порядку.

Варіанти подачі рибної нарізки

 

, , , переглядів: 2 003

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *