Хіт сезону – кури напрокат [Фото]

23.07.2015

Все більшою популярністю серед пересічних американців користується оригінальна послуга – оренда курей-несучок. У США цей сервіс став хітом літа-2015 через через різке подорожчання курячих яєць. Адже у червні 2015 ціни на них злетіли аж на 85% через спалах пташиного грипу, в результаті якої були знищені мільйони курей-несучок по всій країні.

 

Подружжя Томпкінс зі штату Пенсильванія позаминулого літа придумали прокат курей-несучок у своєму містечку. І запустили в інтернеті проект RentTheChicken.com. А після збільшення цін на яйця у США їхній сервіс став справжнім хітом Америки, пише Daily Mail.

 


 

На сьогоднішній день прокатом курей у Томпкінсів скористалися близько 200 клієнтів в США і Канаді. Вартість прокату однієї курки-несучки – близько $400 (ціна залежить від місця проживання орендаря). Томпкінси надають клієнтові двох курей-несучок на термін від 4 до 6 теплих місяців року, плюс обладнаний курник і посібник-інструкцію. Зазвичай кури відкладають 8-14 яєць на тиждень. Наприкінці терміну оренди клієнти можуть викупити або повернути птахів.

Досвід Томпкінсів дуже сподобався мешканцям “одноповерхової” Америки. У багатьох штатах з`явилися подібні сервіси, повідомляє Reuters.

Галина ЦІКАВА

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Ще більше цікавого

Які геніальні винаходи належать українцям

Шестирічна дівчинка робить неймовірні трюки [+Відео]

Жінки з гарему іранського шаха [Фото] 

Перші фото Плутона з космічного корабля [Фото]

, , , переглядів: 956

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *