Журналістку з Луцька не пустили на концерт пам`яті Кузьми

27.08.2015

Журналістку з Луцька Ірину Качан не пустили на концерт «Скрябіна», що відбувається у Луцьку 26 серпня. Про це вона розповіла у Facebook, пише Таблоїд Волині.

«Ніколи б не подумала, що мене виштовхають із концерту пам`яті улюбленого Кузьми. За 10 хв до початку приходжу до луцького Палацу культури, дістаю фотік, починаю репортаж, підходжу до людей, запитую про Кузьму. Людей небагато, але усі радісні, чекають концерту, – пише Ірина. – Заходжу всередину і спершу шукаю організатора, який би розповів про тур, виконавців, про те, що є сказати.

Поки він десь відійшов, думаю, саме купити квитка. Та тут же відволікаюся заради гарного кадру. Як раптом до мене підлітає чоловік і починає репетувати, мовляв, якого біса ти тут тиняєшся з фотоапаратом, ти не маєш права фоткати людей без їхньої згоди бла-бла-бла.

 

Відео з концерту пам`яті Скрябіна у Рівному

 

Я в шоці, але спокійно пояснюю, що журналіст, дістаю посвідчення. Ну, всяке ж буває. Натомість дєрзкій мущіна заявляє, що він теж журналіст та ще й організатор концерту, і що він ліпше знає кого фоткати можна, а кого ні. Вступати в дискусію не беруся, бо не бачу сенсу доводити не вельми адекватному незнайомцю очевидні речі.

Йду собі далі, вийшла ще на вулицю, людей не більшає. Заходжу всередину, бачу хлопчину у футболці з Кузьмою. Той мені позує, його мама усміхається. І тут же знову на мене накидається скажений організатор і вже агресивніше забороняє мені працювати.

«Я вас не знаю, я вас не акредитовував, це приватний захід, йдіть звідси! Вже!» Я намагаюся заперечити, та він навіть не слухає, а дістає телефон і фоткає моє обличчя, ніби піймав даішника-хабарника та ще й п`яним… Потому фоткає ще й посвідчення. Від несподіванки і дикого хамства у мене просто віднімає мову.

Я розвертаюся і йду геть зі сльозами на очах… І з думкою про те, як же добре, що не встигла купити квиток… Я пишу ці слова і плачу, бо мені соромно і боляче, що світле ім`я завше привітного зі мною Кузьми стало комерцією для отаких-от мудаків… З огляду на те, що квитків було продано негусто, злість організатора я ще можу зрозуміти. Втім аж ніяк не хамство. Вибач, Кузьма… Ти є і будеш…»

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ще більше інформації про зірок

Відео з концерту пам`яті Скрябіна у Рівному

Відомого українського актора мобілізували в армію

Перші кастинги голлівудських акторів [Відео]

Розпочались зйомки серіалу про київську міліцію [Фото + Відео]

Невідомі родичі відомих зірок [Фото]

Найпопулярніші чоловіки – моделі світу [Фото]

, , , переглядів: 1 073

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *