Карантинний рецепт – готуємо млинці по-новому з секретним інгредієнтом

29.04.2020

Ми звикли готувати млинці на молоці або воді, деякі роблять це на мінералці, що додає їм мереживності. Однак, є ще один секрет – приготуйте млинці на макаронному відварі, який раніше зливали в раковину, пише versiya.info. Це навіть не секрет, а кухонний фокус для тих, хто любить і млинці, і макарони. Спробуйте приготувати млинці на цьому відварі, і ви забудете про воді і молоці.

Млинці на макаронному відварі виходять не менш смачні, ніж на молоці, і точно кращими, ніж на воді. При цьому вони будуть більш тонкими і ажурними, а головне – вони не рвуться. Цей рецепт стане паличкою-виручалочкою і для тих, хто дотримується посту або страждає алергією.

Для приготування знадобиться:

  • Макаронний відвар 350 мл
  • Борошно 300 г
  • Яйця 2 шт.
  • Цукор 5-6 ст. л.
  • Рослинна олія 10 ст. л.
  • Ванільний цукор 1 г
  • Сода 1 ч. л.
  • Кориця на кінчику ножа

Спочатку відваріть макарони, краще це зробити завчасно, і відвар злийте в окремий посуд. Ідеальним варіантом буде, якщо відвар хоча б 8-10 годин постоїть у холодильнику або в прохолодному місці. Замісити тісто, як звичайно, але з відваром, і залишити його на 30 хвилин. Випікати млинці на сковороді без масла, бо в тісті його достатньо.

Важливі нюанси: при варінні макаронів слід враховувати кількість солі, щоб відвар був у міру солоний, і щоб млинці краще смажили на сковороді, її необхідно прожарити сіллю.

Фото – UAinfo

, , , переглядів: 889

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *