До цієї начинки можна не прив’язуватись, тобто вона може бути з курки або інших овочів. Для більшої соковитості котлети можна злегка протушкувати в сметані.
Яких тільки котлет не вигадано творчими руками господарок. Ці картопляні, крім усіх своїх переваг, ще й бюджетні. Візьміть печериці, трохи цибулі та часник – буде начинка.
Коли ви обсмажите їх, спробуйте помістити в сметану й злегка протушкувати під кришкою – вони стануть ще соковитішими.
Фудблогерка laragudkova нагадує, будь-яка несолодка начинка має бути трохи пересоленою.
Картопляні котлети на вечерю
Інгредієнти для тіста:
- 4-5 середніх картоплин;
- яйце;
- сіль, перець, спеції;
- 3 ст. л. борошна плюс на обвалення.
Для начинки:
- 150 г свіжих шампіньйонів;
- 2 невеликих цибулини;
- сіль, перець;
- 2 зуб. часнику.
Спосіб приготування картопляних котлет:
- Картоплю відварити до м’якості в підсоленій воді. Подрібнити в пюре, додати яйце, борошно, сіль, перець, спеції. Ретельно перемішати.
- Для начинки часник і цибулю дрібно нарізати і злегка обсмажити на соняшниковій олії. Додати нарізані шампіньйони, посолити і поперчити. Обсмажити до легкого рум’янцю.
- Тісто розділити на п’ять частин, сформувати котлети, щільно скріплюючи краї.
- Обваляти в борошні та обсмажити на добре розігрітій сковороді.
Джерело: https://food.segodnya.ua/