Картопляні котлетки на вечерю

10.05.2022

До цієї начинки можна не прив’язуватись, тобто вона може бути з курки або інших овочів. Для більшої соковитості котлети можна злегка протушкувати в сметані.

Яких тільки котлет не вигадано творчими руками господарок. Ці картопляні, крім усіх своїх переваг, ще й бюджетні. Візьміть печериці, трохи цибулі та часник – буде начинка.

Коли ви обсмажите їх, спробуйте помістити в сметану й злегка протушкувати під кришкою – вони стануть ще соковитішими.

Фудблогерка laragudkova нагадує, будь-яка несолодка начинка має бути трохи пересоленою.

Картопляні котлети на вечерю

Інгредієнти для тіста:

  • 4-5 середніх картоплин;
  • яйце;
  • сіль, перець, спеції;
  • 3 ст. л. борошна плюс на обвалення.

Для начинки:

  • 150 г свіжих шампіньйонів;
  • 2 невеликих цибулини;
  • сіль, перець;
  • 2 зуб. часнику.

Спосіб приготування картопляних котлет:

  1. Картоплю відварити до м’якості в підсоленій воді. Подрібнити в пюре, додати яйце, борошно, сіль, перець, спеції. Ретельно перемішати.
  2. Для начинки часник і цибулю дрібно нарізати і злегка обсмажити на соняшниковій олії. Додати нарізані шампіньйони, посолити і поперчити. Обсмажити до легкого рум’янцю.
  3. Тісто розділити на п’ять частин, сформувати котлети, щільно скріплюючи краї.
  4. Обваляти в борошні та обсмажити на добре розігрітій сковороді.

Джерело: https://food.segodnya.ua/

переглядів: 4 974

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *