Комфортне місто

03.03.2016

 Рік назад, з 2 по 20 березня, соціологічна група «Рейтинг» спільно з International Republican Institute вперше провела дослідження, в якому прагнули дізнатись як жителі міст оцінюють своє місто за різними показниками. Це і якісь послуг, і робота місцевої влади, і екологія тощо. У кожному місті було опитано по 800 респондентів у віці від 18 років. Результати було опубліковано 8 червня 2015 року. Лідерами стали Вінниця та Харків. Рівне ж зайняло 8-ме місце у рейтингу. Тоді Рівне не здобуло першого місця у жодній з критеріїв, однак входило в п’ятірку за такими показниками як вивіз сміття та каналізація.

З кикористанням матеріалів: Inspired

До слова, Вінниця уже не раз визнавалася найкомфортнішим місцем України.  У 2013-2015 роках це місто також очолювало рейтинг найкращих 50-ти міст, який щорічно опубліковує журнал «Фокус». У 2013 році за цим рейтингом Рівне зайняло 15-ту позицію.

Читайте також: Три шлюби Чорної княгині 

Також у 2014-2015 роках Рівне, спільно з Луцьком, було визнано найбільш україномовним місто України. Україномовного населення у цих двох містах близько 97 %.  Такі дані було отримано в результат аналітичного огляду «Становище української мови в Україні».

Цього року ще не проводилось жодних статистичних досліджень, однак ми сподіваємось що хороші показники у Рівному постійно зростають.

 

Читайте також: Слідуйте за Сонцем

 

, , , переглядів: 1 490

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *