Королівський шоколадний пиріг: готуємо і смакуємо

Збір коштів на потреби армії України
18.01.2022

Королівський шоколадний пиріг: готуємо і смакуємо

Секретом “швидкого” пирога поділилася відомий фуд-блогер Alina FooDee. Це ніжний пиріг без випічки, в основі якого сир і шоколадна крихта – поєднання, що вважається безпрограшним. Для такого десерту не потрібно навіть замішувати тісто, а королівський смак вам гарантований.

Королівський шоколадний пиріг за лічені хвилини: навіть тісто не треба замішувати!

Візьміть форму розміром 22 см в діаметрі, а також ці інгредієнти:

  • Борошно – 280 г
  • Масло вершкове – 180 г
  • Какао – 60 г
  • Цукор – 80-100 г
  • Сіль – щіпка

Для начинки:

  • Сир – 350 г
  • Цукор – 70-100 г
  • Ванільний цукор – 20 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Сметана – 70 г
  • Крохмаль кукурудзяний – 20-40 г (якщо начинка рідка, додайте більше, якщо досить густа, менше)

 

Для начинки все ретельно перебийте занурювальним блендером до однорідної маси.

Борошно і какао просійте, додайте цукор і дрібку солі. Охолоджене вершкове масло натріть на тертці, потім руками розітріть в дрібну крихту.

2/3 крихти відправте в форму, сформуйте дно і бортики. Викладіть зверху сирну масу. Присипте крихтою, що залишилася. Випікайте при 180 градусах 40 хвилин.

Дайте повністю охолонути при кімнатній температурі, накрийте плівкою і поставте в холодильник на 1-2 години.

, переглядів: 845

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *