Курка в соусі з часником: доїдаючи останній шматочок, чоловік попросить ще одну порцію на вечерю

Збір коштів на потреби армії України
19.11.2021

Курка у соусі з часником виходить найніжніша. А аромат який… Не передати словами! М’ясо дуже соковите, а хрумка скоринка так і манить скуштувати ще шматочок.

Інгрідієнти для курки:

  • 2 кг курки
  • 50 г вершкового масла
  • 1 ч. л. солі
  • 2 ч. л. паприки
  • 4 ст. л. борошна
  • перець за смаком

Інгрідієнти для соусу%

  • 200 мл молока
  • 6 зуб. часнику
  • 0,5 ч. л. солі
  • петрушка або кінза до смаку

Приготування:

Змішайте борошно з паприкою, перцем та сіллю. Добре перемішайте.

Курку можна розділити на частини або відразу купити окремо стегна або ніжки. Трохи присолити м’ясо, а потім опустити його в борошняну суміш. Ретельно перемішайте, щоб вся курка була в борошні.

Змішайте олію та вершкове масло, викладіть на пательню. Обсмажуйте курку з двох сторін на середньому вогні.

Для приготування соусу змішайте подрібнену зелень, подрібнений часник, молоко (можна замінити на вершки). Посоліть за смаком, перемішайте.

Перекладіть курку у гусятницю ( чи іншу форму). Залийте соусом, накрийте кришкою. Поставте на вогонь нижче середнього на 10-15 хвилин.

Ось і все, курка в соусі готова. Смачного!

, , , переглядів: 1 997

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *