Лікарі розповіли, чому секс дуже корисний для жіночого організму?

06.03.2017

Секс – не тільки приємне заняття, але і корисна частина взаємин між чоловіками і жінками. Крім того доведена користь від сексу саме для жіночого організму. Все, що потрібно знати про приємне та корисне у сексі – читайте далі.

Пружна шкіра і здорове волосся

Лікарі впевнені, відсутність сексу робить шкіру жінки схильною до сухості. Така ж біда відбувається і з волоссям. А ось ті представниці прекрасної статі, які регулярно займаються сексом і відчувають оргазм, за словами лікарів, довше зберігають молодість і бездоганний стан шкіри і волосся.

Читайте також: Чому люди люблять секс та як він впливає на тривалість відносин?

Гінекологічне здоров`я

Наявність регулярного сексу в житті жінки підвищує шанси зберегти гінекологічне здоров`я на довгий час. Гінекологи впевнені, відсутність сексу призводить до утворення кіст яєчників, а також доброякісних пухлин в матці. І, щоб цього уникнути, потрібно займатися сексом.

Психологічна рівновага

Від сексу залежить психологічний стан жінки. Доведено – ті, у кого секс не так часто, як хотілося б, більше схильні до депресивних станів, ніж дівчата з активним сексуальним життям. Це пов`язано, в першу чергу, з правильною роботою ендокринної системи.

Читайте також: Вчені пояснили, як секс впливає на інтелект та кмітливість людей

Здатність досягати оргазму

Щоб отримувати оргазм, потрібно часто займатися сексом. Так-так, навіть ті, хто на початку свого статевого життя не відчували оргазм, при регулярних і якісних «тренуваннях», зможуть навчитися це робити. Потрібно просто займатися сексом. А ось, якщо секс йде з життя жінки, то є ймовірність розвитку фригідності.

Відсутність целюліту

Звичайно, секс повністю не позбавить від целюліту, але лікарі впевнені, що проблеми із застоєм лімфи більше виражені у жінок, які не живуть активним статевим життям. Тому, хоча б 3 рази на тиждень ти повинна відчувати оргазм, якщо хочеш мати красиву попу і стегна протягом тривалого часу.

Читайте також: Вчені з’ясували, як шоколад впливає на якість сексу

Джерело – nashamama.com.

 

, , , переглядів: 1 573

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *