Лікарі застерігають: якщо часто займатися сексом – то можна не завагітніти

29.03.2017

фото ілюстративне (nashamama.com)

Якщо молода пара одружилася та бажає народити дитину, не потрібно займатися сексом щодня. Про це розповів виданню «gazeta.ua» Юрій Зеседа, доктор медичних наук, сексолог, уролог-андролог.

«Приходить пара. Кажуть, що мають активне сексуальне життя, часом по 3-4 рази на день. В нього дружина – перша, раніше сексуальних контактів не мав. Провели обстеження обох – здорові. А завагітніти не можуть більше року. А все тому, що не дають тілу відпочити», – впевнений лікар.

Читайте також: Скільки хвилин в середньому люди витрачають на секс?

Для того, щоб була вдала атмосфера для зачаття дитини, пара має обмежитись сексуальними стосунками, мати їх 2-3 рази на тиждень.

«Сперматозоїди мають дозрівати. А при частому контакті вони просто не встигають це зробити. Щоб настала вагітність мусить бути хороша концентрація сперми. Коли я порадив молодим людям робити паузи, вони через місяць завагітніли», – розповідає Юрій Заседа.

У випадку, коли при правильній регулярності впродовж року пара не може зачати дитину, лікар рекомендує проходити додаткові обстеження.

Читайте також: У світовій моді з`явився новий тренд: декольте навпаки (ФОТО)

«Якщо пара зійшлася, почала статеве життя. Вагітність має настати у найближчі пів року. Можна почекати до року. Якщо не завагітніли – жінці треба йти до гінеколога і зайнятися регуляцією циклу, перевірити стан гормонів, яйцеклітини. Чоловікові – до андролога, зробити спермограму, аналізи на стан антитіл та наявність статевих інфекцій, перевірити простату», – радить лікар.

 

, , , , , переглядів: 6 024

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *