Прозорі сукні

Модні сукні літо 2021 / фото Barbara Casasola

Сукні з прозорими елементами вже кілька років завойовують світові подіуми. Бренди Giambattista Valli, Christian Dior, Alberta Ferrett і багато інших представляють легкі сукні зі легкого матеріалу з прозорими елементами. У деяких моделях прозорими є лише рукава і частина спідниці, в інших просвічується навіть білизна. Обирайте модель, в якій ви відчуваєте себе комфортно.

Оверсайз

Довгі літні сукні 2021 / фото pinterest.com

Довгі сукні вільного крою мають великий попит стилістів. Таке вбрання чудово сидить на будь-якій фігурі і дуже комфортне в носінні. Стилісти рекомендують вибирати оверсайз-сукні з натуральних матеріалів. Також така модель добре виглядає з плоским взуттям.

Сукня-сорочка

Літня сукня-сорочка / фото pinterest.com

Стильна сукня-сорочка може мати будь-яку довжину або фасон під ваш смак. У моді моделі прямого і трапецієподібного крою. Найгарячішою новинкою цього літа стане сукня-сорочка з опущеною лінією плечей.

Яскраві сукні

Яскраві літні сукні 2021 / фото Elie Saab

Не бійтеся експериментів! До літнього сезону на показах брендів на сукні розквітають яскраві фарби, абстрактні візерунки і великі квіти. Стилісти також роблять свої наряди яскравішими за допомогою пишних рукавів, великих елементів або кольорових стрічок. Таку сукню можна доповнити блискучими аксесуарами і модними туфлями.

Шкіряні сукні

Шкіряне Літнє плаття 2021 / фото Ermanno Scervino

Якщо шкіряні сукні здаються вам вульгарними або позбавленими смаку – Gabriela Hearst, Alexander McQueen і Sportmax можуть розвінчати цей міф. Сукні зі шкіри або екошкіри можна побачити на багатьох літніх показах 2021 року. Серед стильних нарядів є найрізноманітніші моделі: довгі, короткі, з драпіруванням, з запахом, облягаючі і вільні.

Сукня-комбінація

Літня сукня-комбінація / фото pinterest.com

Сукня в білизняному стилі на бретелях – одна з найпопулярніших моделей літнього сезону. Вона дуже універсальна в носінні. Поєднувати сукню-комбінацію можна з джинсовою курткою, сорочкою або футболкою під сукнею. Вибір взуття для такого вбрання також широкий. Стилісти не раз зверталися до цього фасону у 2021 році.