Літній салат з кабачків, помідорів і фети

Збір коштів на потреби армії України
31.07.2022

Літній салат з кабачків, помідорів і фети

Салат з кабачками, руколою, фетою і помідорами – найкращий варіант для збалансованого і легкого перекусу літнього дня. Він заправляється сумішшю оливкової олії і бальзамічного оцту, але ви можете додати до соусу ще й часник, сушені італійські трави і лимонний сік.

Літній салат

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 42 ккал на 100 г

Складові:

  • 2 молодих кабачки або цукіні
  • 150 г руколи
  • 3 стиглих помідори
  • 100 г фети або бринзи
  • Оливкова олія і бальзамічний соус – для заправки
  • Сіль – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Кабачки нарізати кружечками, скропити оливковою олією і обсмажити на грилі або сковороді з обох сторін.
  2. Руколу промити і обсушити.
  3. Помідори нарізати на кружечки, бринзу – на кубики.
  4. З’єднати всі інгредієнти, посолити, заправити олією і бальзамічним соусом.

Як подавати салат

Дати салату постояти 10-15 хвилин, щоб він настоявся, і подавати разом зі свіжим хлібом.

Джерело: https://lifestyle.segodnya.ua/

 

 

переглядів: 1 702

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *