Лютий у Рівному багатий на концерти: афіша і ціни на квитки

24.01.2017

Лютий у Рівному очікується багатим на тусовки і концерти. До нашого міста завітають «Антитіла», «Скай», «Вар’яти» та не менш популярні гурти і виконавці. 

Легендарні пісні від кавер-групи «AS/DS» бажаючі зможуть почути 4 лютого. Концерт відбудеться у Текстильнику. Квитки від 100 гривень.

Читайте також: В кінці лютого Антитіла привезуть до Рівного «Сонце»

Улюбленці мільйонів – щирий та народний гурт «ТІК» порадує своїм виступом вже 8 лютого. Концерт пройде у рамках нового Всеукраїнського туру під назвою «ЄВРОДВІЖН». Місце – Текстильник. Квитки: 100-350 гривень.

Вечір авторських пісень талановитої Христини Панасюк рівняни зможуть відвідати 10 лютого. Концерт відбудеться у Текстильнику.

Читайте також: До Рівного приїде «Океан Ельзи»: скільки коштують квитки?

14 лютого, до Дня закоханих, у місті пройде концерт популярного українського рок-гурту «Без Обмежень». Виступатимуть хлопці в МБК в парку Шевченка. Квитки від 80 гривень.

Концерт рок-гурту «СКАЙ» чекатиме на рівнян 16 лютого. Тут ви зможете почути знамениті хіти гурту та нові пісні з альбому «Нове життя». Концерт відбудеться у Текстильнику. Квитки: 100-300 гривень.

Читайте також: Рівнянка Христина Панасюк заспівала з лідером гурту Мотор`ролла пісню про війну (ВІДЕО)

Український поп-гурт «Антитіла» тішитиме рівнян своїх концертом 24 лютого, який проходитиме в рамках їх грандіозного Всеукраїнського туру «Сонце». Концерт відбудеться у Міському будинку культури на Соборній. Квитки – 150-390 гривень. 

Мегапопулярні Сергій Притула разом з «Вар`яти-шоу» влаштують незабутній вечір гумору 26 лютого. Виступатимуть в МБК. Квитки – 260-380 гривень.

За матеріалами moemisto.ua.

, , , , переглядів: 1 378

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *