Мама не впізнає: українська співачка кардинально змінила імідж

21.03.2018
Із рудої бестії в ангели
Українська співачка і солістка популярної жіночої групи НеАнгели вирішила кардинально змінити свій імідж. На сторінці в Instagram Слава Камінська опублікувала селфі, на якому демонструє нову зачіску: з руденької вона перефарбувалася на білявку і зробила дрібні кучері.

Шанувальники співачки бурхливо відреагувала на її новий образ в коментарях: “Красуня тебе не впізнати, дуже ніжна і дуже красива”, “Я взагалі не впізнала, приємний образ)”, “Дуже круто так і з довгим. Білявкою пасує!”, “Як класно! Прямо очей не відірвати! Красуня! “.

З тих пір, як Слава Камінська несподівано для всіх у 2014 році вийшла заміж за пластичного хірурга, навколо парочки почали витися плітки і чутки.

Незважаючи на те, що преса вже не раз повідомляла нібито перевірену інформацію про майбутнє розлучення, пара як і раніше щасливо живе разом та виховує двох чудових діточок. Слава і Едгар Камінські своє особисте життя від фанатів не приховують. Навіть навпаки – вони часто діляться численними фото з сімейних прогулянок і подорожей.

, , , , переглядів: 3 150

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *