“Мандарини в снігу” – десерт без випічки в сезон помаранчевого фрукта

Збір коштів на потреби армії України
02.01.2022

“Мандарини в снігу” – десерт без випічки в сезон помаранчевого фрукта

Оригінально оформлені десерти часто стають родзинками новорічного столу і радують ваших гостей. Особливо цікаві ті десерти, які готуються легко і для них не потрібно використовувати духовку.

Інгредієнти:

Желатин – 30 г

Вода – 200 мл

Сметана 18% – 800 г

Цукор – 200 г

Мандарини – 10 шт.

Ще вам знадобиться порожня чиста пластикова пляшка на 1,5 л.

Спосіб приготування:

Желатин залийте кип’яченою водою кімнатної температури та залиште для набухання.

Змішайте сметану з цукром. Набряклий желатин розчиніть на водяній бані або в мікрохвильовій печі.

Тонкою цівкою влийте желатин в сметану з цукром і добре перемішайте.

Зріжте верхню частину пластикової пляшки в найвужчому місці.

Помістіть в пляшку кілька ложок сметанної маси та приберіть в холодильник до повного застигання.

Очищені мандарини надіньте на дерев’яну шпажку і помістіть їх в пляшку. На один такий десерт знадобиться 5 мандаринок.

Заповніть сметанною масою всю пляшку і залиште в холодильнику на 3-4 години до повного застигання.

Застиглий десерт витягніть з пляшки, видаліть шпажку, наріжте на шматочки та подавайте до столу.

переглядів: 530

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *