Манікюр як шахова дошка – цікава ідея на літо

18.06.2021

Шаховий принт в манікюрі був гаряче популярним минулого сезону, але й цього літа не варто забувати про нього.

Шаховий манікюр має якоїсь таємничої привабливістю, оригінальністю і стилем. Саме тому його нерідко використовують при створенні святкових образів і повсякденних ідей. Зробити шаховий манікюр – ефектне контрастне поєднання клітин – під силу будь-якій модниці. Адже алгоритм nail-арту надзвичайно простий і зрозумілий.

Традиційний шаховий манікюр – чорно-білі клітини. Вони чергуються через одну на нігтьової пластини, привертаючи увагу оточуючих контрастною яскравістю створеного малюнка. Величина клітин визначає трудомісткість планованих робіт і варіюється виключно за бажанням модниці.

Як зробити шаховий манікюр?

Перший крок в будь-якому манікюрі – підготовка нігтьової пластини. Сюди входить щадне видалення кутикули за допомогою спецзасобу і палички. А також знежирення нігтя.

Наступним етапом буде безпосередньо створення шахових клітин – наприклад, в традиційній чорно-білій гамі. Щоб зробити шаховий красивий манікюр, потрібно:

двічі покрити ніготь білим лаком і дати висохнути обом верствам; чорним лаком зробити «шахову» розмітку – тонкими вертикальними і горизонтальними лініями розлінованих нігтьову пластину на квадрати потрібних розмірів; повільно і акуратно зафарбувати квадрати в обрані кольору, чергуючи розташування відтінків; дочекатися висихання лаків; покрити нігті прозорим лаком для фіксації зробленого манікюру. Щоб стикування і похибки манікюру не впадали в очі, до нанесення фінішного безбарвного покриття рекомендують фарбувати місця з’єднання сірим або срібним тоном.

Простой «шахматный» маникюр!. Обсуждение на LiveInternet - Российский  Сервис Онлайн-Дневников

Цікаві ідеї шахового манікюру

, , переглядів: 1 327

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *