Мешканців Басового Кута дістали водії маршруток

03.01.2017

Обурена рівнянка Тетяна Ясинська зареєструвала на сайті міськради електронну петицію із пропозицією додати ще один маршрут на Басів Кут.

Читайте також: Таким рівненський Басів Кут ви ще не бачили: відео з квадрокоптера

«Пропоную ввести ще один маршрут через Басів Кут до центру. Маршрути 43 та 44 ходять раз на 20-30хв. Їхавши додому о 20:30 з центру, водій одному з пасажирів повідомив, що це чергова машина і він вже в цій годині має спати вдома, а не їздити. Що за поняття «чергова машина?» Маршрут 44 закінчується по графіку о 21:40! 43 взагалі в 19:30.Чому, наприклад, після 21 години не можна добратися до Басів Кута? Люди ще повертаються з роботи в такій годині, і їхати з пересадками на 38 маршрутку не завжди зручно. Тому для жителів Басів Кута пропоную запровадити ще один маршрут, який курсуватиме до центру з інтервалом руху хоча б 10-15 хв і до 22 години», – написала пані Тетяна.

Читайте також: Огляд 2016 року: найрезонансніші події Рівного та області (ВІДЕО)

І не погодитися з нею важко. Адже вже не вперше мешканці Басівкута, а заодно і жителі Дворецької та прилеглих вулиць, нарікають на якість маршрутного обслуговування. Часто 43/44 маршрутку, єдину яка їде до центру міста, доводиться чекати і по 30-40 хвилин.

Нагадаємо, за правилами, аби міський голова дав офіційну відповідь на цю петицію, за півтора місяці вона має набрати 300 голосів. Підтримати петицію можна за посиланням: http://www.city-adm.rv.ua/Petitions/view-petition/126

, , , , переглядів: 977

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *