Мобільний додаток “Моя Церква” запустила ПЦУ: перелік молитов, релігійних свят та найближчих храмів стали доступнішим вірянам

17.09.2021

ПЦУ створила спеціальний мобільний застосунок “Моя Церква”.

Як зазначають у пресслужбі ПЦУ, це новий місток взаємодії та духовного спілкування з вірянами. В додатку  можна знайти перелік молитов, релігійних свят та найближчих храмів

У першому релізі застосунку «Моя Церква» подано інформацію, яка є найбільш затребуваною у вірян: актуальні новини ПЦУ, молитовник, православний церковний календар, карта храмів ПЦУ – наразі в додатку понад 4500 храмів, і база поповнюється. Особистий кабінет дозволяє персоналізувати застосунок, а для тих, хто хоче поспілкуватися на теми духовного життя, є прямий онлайн-чат зі священником.

Скріншоти

Особистий кабінет дає змогу персоналізувати застосунок, а для тих, хто хоче поспілкуватися на теми духовного життя, є прямий онлайн-чат зі священником.

“На основі цього застосунку Церква в майбутньому планує розвивати свою присутність в цифровому просторі. Перший реліз має тестовий характер, ми прагнемо почути вірян, яку інформацію про Церкву та від Церкви вони хотіли б мати у своєму смартфоні. Однак спілкування через застосунок, як і всяке віртуальне спілкування, не може і не замінятиме для вірян особисте спілкування зі священиком, молитву в храмі та участь у богослужінні й таїнствах“, – зазначив архієпископ Євстратій.
Застосунок «Моя Церква» доступний до завантажування:
Google Play: bit.ly/3lqX7YP
App Store: apple.co/3hyL22F

, , переглядів: 705

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *