Модні стрижки на коротке волосся

04.08.2022

Короткі стрижки завжди мають ефектний вигляд і створюють яскравий акцент в образі дівчини. Варіантів і типів подібної зачіски у 2022 році буде безліч. Усе, що вам треба, ― обрати один із них. Які ж наймодніші стрижки на коротке волосся цього літа? Дізнайтеся в матеріалі.

Каре

Каре

Дуже популярною залишається стрижка каре. У 2022 році імениті стилісти пропонують багато її варіацій. Крім класичного рішення, трендовим буде каре з рваними пасмами, асиметрією, градуйованими локонами та бічним проділом.

Боб і боб-каре

Боб і боб-каре

Актуальним трендом цього літа будуть стрижки боб і боб-каре. Вони найбільш практичні, тому любов модниць до них не випадкова. Таку стрижку можна робити як на кучерявому, так і на прямому волоссі, а варіантів зачісок тут не злічити. Тому якщо ви тільки замислюєтеся про коротку стрижку ― боб чи боб-каре можуть стати ідеальним рішенням для вас.

Піксі

Піксі

Найбільш короткою і сміливою жіночою стрижкою є піксі. Така зачіска приковуватиме до себе всі погляди й вдало підкреслить риси обличчя. Завдяки багатошаровості піксі створює об’єм, і тому підійде для будь-яких типів волосся.

Асиметричні стрижки

Асиметричні стрижки

Асиметричні стрижки відмінно підійдуть для сміливих дівчат з творчою натурою. Цього сезону популярними будуть асиметричні та градуйовані пасма, косі чубчики й рвані зачіски. Така стрижка підкреслить ваш образ і надасть йому трендовості.

Джерело: https://www.stb.ua/

 

 

 

 

 

 

 

переглядів: 15 693

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *