Моргенштерн відмінив концерти в Україні – злякався?

22.04.2021

Російський репер Моргенштерн планував на початку літа 2021 року  виступити з концертами в Україні. Це викликало критику в мережі щодо гастролей, які він анонсував у Києві, Харкові і Запоріжжі.

Стало відомо, що майбітні літні концерти репер скасував.

В Україні “починаються якісь штуки прикольні”, тому концерти переносять й скасовують – зазначив росіянин.

Причиною свого страху стосовно концертів в Україні росіянин назвав власні контроверсійні заяви щодо дня жалоби в Одесі через пожежув Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу у 2019 році.

“Мені справді страшно банально. Не буду брехати – мені страшно їхати туди”, – заявив Алішер Валєєв (Моргенштерн) під час прямої трансляції в Instagram, передають “Букви”.

Як зазначає видання, попередній візит репера до України закінчився скандалом. Його концерт відбувся в Одесі 8 грудня 2019 року: в цей день в Україні було оголошено загальнонаціональну жалобу за загиблими в результаті пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Незважаючи на це, концерт не скасували. А сам Моргенштерн назвав день жалоби за загиблими “йо**ною показухою”.

“Я вважаю, що день жалоби – це просто показуха, просто йо**на показуха. Давайте влаштуємо замість дня жалоби день бл*дь, крику – сх*я пожежних перевірок немає в місті?” – оголосив він тоді зі сцени.

, переглядів: 789

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *