Нагородили переможців конкурсу святкових вітрин, фасадів, дворів у Рівному та Квасилові “Настрій міста: Різдво”

26.12.2021

Рівняни та квасилівчани креативили і декорували навчальні заклади, житлові будинки та нежитлові приміщення. Всього на участь у конкурсі було зареєстровано 39 учасників.

Очільник Рівного Олександр Третяк  нагородив переможців конкурсу Настрій міста: Різдво | Конкурс святкових вітрин, фасадів, дворів у Рівному та Квасилові. 

Переможців четверо, але насправді обрати найкращих було дууууже складно! Адже кожен вкладав у святкові декорації чимало зусиль та найголовніше – частинку душі.

– підкреслив мер.

Отож, у номінації «Вибір рівнян»:
у категорії «нежитлові приміщення» – набравши найбільшу кількість вподобань рівнян, а саме 1 473 голосів, переможцем стає Державний професійно-технічний навчальний заклад «Рівненський центр ПТО сервісу та дизайну».
у категорії «житлові приміщення» – набравши найбільшу кількість вподобань рівнян, а саме 543 голос, переможцем стає Парк ОСББ “Рівне-Беверлі” на ЖК Щасливому.
У номінації «Вибір журі»:
у категорії «нежитлові приміщення» – набравши найбільшу кількість голосів членів конкурсної комісії, переможцем стає CukOlini!
у категорії «житлові приміщення» – набравши найбільшу кількість голосів членів конкурсної комісії, переможцем стає ОСББ “Гагаріна-49”!

Вітаю усіх переможців та дякую кожному учаснику. Переконаний, що наступного року ми знову проведемо такий конкурс. Адже настрій міста – це не тільки декорації, а й люди, які творять атмосферу добра та істинного свята, 

– зазначив міський голова Олександр Третяк

переглядів: 875

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *