Наймодніші пальта цієї осені

03.11.2022

Пальто – найзручніший і найелегантніший одяг на міжсезоння. І як в основи осіннього гардеробу в нього конкурентів немає.

Восени, особливо коли так тепло, сонячно та красиво, як восени, варто задуматися про покупку пальта. Красиве й елегантне пальто доповнить будь-який гардероб, ідеально пасуватиме до будь-якого взуття й матиме чудовий вигляд на тлі жовтого листя на фото в Instagram, що важливо.

Модні пальта

Фасонів пальт не так багато, і мода на них циклічна. По суті, фасони пальта були визначені ще сто років тому, і зараз будь-який новий тренд — це варіація на тему вбрання, що випробуване часом.

Але є кілька модних трендів, які в моді саме зараз та явно перекочують у зимові модні тренди, а потім і на весну наступного року.

До того ж покупка елегантного пальта – це гарний вклад у гардероб. Пуховики й екошуби прекрасні, але пальта – це класика.

Довге пальто

Довге пальто

Довге пальто має одну важливу особливість – воно саме собою створює ваш образ. Адже під ним може бути все, що завгодно.

Фактично вам взагалі не треба думати, як воно впишеться у ваш гардероб. Впишеться обов’язково. І неважливо, чи ви віддаєте перевагу класичному стилю, чи ваш вибір — джинси та кросівки. Довге пальто можна носити з чим завгодно. Навіть із вечірньою сукнею.

Приталене пальто

Приталене пальто

Оверсайз усе ще в моді, і, мабуть, вільні пальта з моди не вийдуть ніколи, але в трендах цього сезону також приталені пальта. У стилі Кейт Міддлтон, яка зробила приталені пальта частиною свого гардеробу. І має однаковий вигляд у них і на святковій службі в соборі, і під час прогулянки з дітьми, і під час офіційних візитів із суворим дрес-кодом.

Приталене пальто надає жіночності й відмінно підходить для тих, хто віддає перевагу класичному стилю та любить підбори.

Пальто-унісекс

Пальто-унісекс

Суворі, структуровані, елегантні пальта в чоловічому стилі або унісекс щороку мають успіх. І це зрозуміло: вони надають образу трохи богемної недбалості, або, якщо підібрати правильний, суто чоловічий фасон – суворості й зібраності.
Але якщо вибрати пальто-унісекс оверсайз, то вийде образ, який так люблять селебриті по всьому світу. Вони носять їх навіть зі спортивними костюмами, і це має незмінно гарний вигляд.
Шкіряне пальто

Шкіряне пальто

Шкіряне пальто незалежно від року та загальних трендів присутнє в модних колекціях із року в рік. Класичне шкіряне пальто традиційного чорного або коричневого, а тепер і яскравого кольору – це, мабуть, утилітарна так зухвала річ міжсезоння.

Трохи сміливий вибір для любителів класики, але зараз шкіряні пальта шиють із екошкіри та вінілу, а отже. цілком можна приміряти щось подібне.

Пальто-халат із поясом

Пальто-халат із поясом

Старий тренд, який дизайнери переглянули по-новому. Мода на пальта-халати з’явилася на противагу класичним пальтам звичних фасонів, які відрізнялися строгими лініями та передбачали деякі правила носіння: туфлі, класичні штани, спідниця-олівець.

Пальто-халат привнесло в осінній образ трохи богемності й розслабленості. Його можна носити навстіж, можна запахнути, і поєднувати його можна буквально з чим завгодно з вашого гардеробу.

Яскраве пальто

Яскраве пальто

Ще одна данина сучасності – коли пальто класичних кольорів: чорний, сірий, коричневий, бежевий – спочатку стали білими, що було немислимою зухвалістю й непрактичністю, а потім і всіх кольорів веселки.

Леді на кшталт Кейт Міддлтон можуть зібрати колекцію з пальт усіх кольорів веселки та на будь-який випадок. У нашому разі варто вибрати улюблений колір і купити пальто саме такого відтінку. Нехай воно буде навіть лимонно-жовтим, але якщо воно вас тішить, то яка різниця, наскільки це практично.

Стьобане пальто

Стьобане пальто

Це якийсь реверанс у бік пуховика, але той верхній одяг, який усе ще може називатися пальтом.

Колись стьобані халати носили кочівники, потім цей предмет одягу перекочував у Європу та закріпився на подіумах.

Сьобане пальто менш тепле, ніж класичне, з важкої вовняної тканини, але елегантніше, ніж пуховик.

Завдяки простому фасону, але майстерно вистроченим візерункам це чудовий вибір на осінньо-весняний сезон. Якщо осінь не надто холодна. За допомогою стьобаного пальта можна створити образ у стилі хіпі-шик, і воно матиме чудовий вигляд із джинсами.

Джерело: https://focus.ua/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

, , , , переглядів: 3 141

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *