Наступного року готується запуск української версії Netflix

16.09.2020

Тема української локалізація платформи Netflix вже доволі довго не дає спокою багатьом українцям та бере свій початок з моменту запуску українського онлайн-кінотеатру у 2016 році. Однак, час настав і обговорення та здогадки майже стали реальністю — зараз компанія працює над локалізацією інтерфейсу сервісу для користувачів з України.

Також вже є інсайдерська інформація, яка свідчить про те, що до локалізації залучили не одну технічну команду, а сама робота триватиме приблизно рік, що означає, що українська версія Netflix буде доступна не раніше, ніж в кінці 2021 року. Однак, зараз під питанням те, на який спосіб оплати має перейти сервіс. Так, багато хто припускає, що буде доступна оплата гривнями, але точної інформації наразі немає. Також під питанням потенціал розвитку кількості серіалів з українськими субтитрами, однак воно буде залежати від попиту.

Цікавим фактом є те, що загальна кількість користувачів онлайн-кінотеатру Netflix становить 193 мільйони. Інформація базується на підсумках другого кварталу. Також є трохи статистики, яка пов’язана з Україною. Так, станом на 2017 рік стрімінговий сервіс Netflix використовують 2% господарств, які мають постійний доступ до мережі інтернет. Так, ці дані дещо застаріли, однак нескладно зрозуміти, що ситуація не дуже сильно змінилась за останні три роки, оскільки в Україні відсутнє повне закадрове озвучення та дублювання.

, переглядів: 790

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *