Навіщо запікати скумбрію із хурмою та апельсинами

25.11.2021

Навіщо запікати скумбрію із хурмою та апельсинами

Як приготувати скумбрію, запечену з хурмою та апельсинами? Цікаве питання…

А все банально просто

 запечена скумбрія

Вам потрібно буде:

  • 2 скумбрії
  • 2 апельсини
  • 2 хурми
  • 6 зубчиків часнику
  • 3 лаврові листи
  • 30 мл рослинної олії
  • 50 мл білого сухого вина
  • сіль, перець за смаком

 

Приготування:

Головку часнику розділи на зубчики, почисти та роздави.

Апельсин і хурму вимити і нарізати на частинки.

У форму для випікання викласти подрібнений часник, частинки апельсина та хурми.

Додатилавровий лист, сіль, чорний перець.

Відріжте у скумбрії голову, плавники і випотроште живіт.

Слід зазначити, що з замерзлою рибою робити всі ці процедури набагато простіше, ніж зі свіжою.

Обов’язково видалить темну плівку з черева, щоб риба не гірчила.

Розріжте рибу на шматки, викладіть у форму для випікання.

Змажте зверху рослинною олією, а потім акуратно влийте у форму біле сухе вино.

Випікайте рибу в заздалегідь розігрітій духовці протягом 35-40 хвилин до готовності.

риба з фруктами

 Ось і все, запашна скумбрія з фруктами готова. Смачного!

 

Доречі, така страва стане прекрасним доповненням для новорічного чи різдвяного столу

, , , , , , , переглядів: 256

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *