Названо 5 найкращих смартфонів другої половини 2018 року

17.12.2018

Складено рейтинг яскравих смартфонів, які представили у другій половині 2018 року.

Huawei Mate 20/Mate 20 Pro. Смартфони від китайського виробника потрапили в рейтинг головним чином завдяки своєму процесору. Huawei Mate 20 і Mate 20 Pro отримали 7-нанометрову однокристальну систему Kirin 980, що дало можливість пристрою очолити рейтинги продуктивності гаджетів. Девайси практично обійшли iPhone XS Max з його хваленим процесором A12.

iPhone Xs Max. Ще однією гучною новинкою другого півріччя став смартфон від компанії Apple. Він також вразив потужним процесором і оновленим дизайном. iPhone Xs Max став першим смартфоном компанії, який отримав гігантський дисплей-6,5 дюйма. До речі, за рік виріз на екрані практично не змінився.

LG V40 ThinQ. Новинка від компанії LG не особливо відрізняється від свого попередника – LG G7 ThinQ, який представили на початку року, однак смартфон отримав поліпшену камеру. Досить непоганий апарат за свої гроші.

Meizu 16th. Стильний флагман від ще однієї китайської компанії по праву може вважатися одним з кращих. Навіть компанія позиціонує його як флагманський. Він отримав хороший дизайн, при цьому непогані характеристики начинки.

Pocophone F1. Смартфон від суббренду відомої китайської компанії Xiaomi став одним з кращих за друге півріччя по співвідношенню “ціна – якість”. Новинка отримала топовий процесор, при цьому його вартість значно нижче, ніж у конкурентів, у зв’язку з чим першу партію смартфона розкупили за хвилину.

, , , , , переглядів: 1 191

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *