Вживання яблук допомагає знизити ризик розвитку деменції і поліпшити роботу головного мозку.
Яблука в основному складаються з води, вони легко засвоюються організмом. Одним з їхніх переваг є зв’язок з ацетилхоліном, завдяки чому поліпшується концентрація і увага. Вони містить поживні речовини, що запобігають окислювальним процесам, що спричиняють таким захворюванням, як недоумство і хвороба Альцгеймера. Одне вживання продукту знижує ризик інсульту, а завдяки поліфенолам нормалізується рівень цукру в крові, що важливо для людей з цукровим діабетом.
У свою чергу клітковина в них знижує рівень холестерину. Фрукт сприяє зменшенню апетиту, що має відношення до боротьби з зайвими кілограмами. Таким чином, яблука знижують ризик ожиріння. При проблемах з кишечником також допоможуть яблука, борючись з запорами і діареєю. Завдяки вмісту пектину продукт можна назвати пробіотичним добре впливає на кишкову мікрофлору. Клітковина в них допомагає при чищенні зубів, а антибактеріальні властивості утримують накопичення бактерій, що відбувається внаслідок збільшення вироблення слини.

Антиоксиданти у фрукті запобігають неврологічні розлади, покращують стан шкіри. Продукт також зменшує симптоми астми, зменшуючи запалення і зміцнюючи імунну систему. Кемпферол, кверцетин і мирицетин пов’язані з мінімізацією запальних процесів. Виявляється позитивний вплив і на здоров’я кісток. Не менш корисними властивостями є: поліпшення зору, запобігання появи каменів у жовчному міхурі і полегшення геморою. І останнє, якщо робити примочки з соку яблук на шкіру голови, то можна запобігти лупа.

Немає схожих записів. Оновіть сторінку.