Не гірше справжніх: готуємо відбивні з фаршу

Збір коштів на потреби армії України
13.02.2022

Не гірше справжніх: готуємо відбивні з фаршу

На смак відбивні із фаршу виходять як справжні відбивні зі шматка м’яса. Соковиті та дуже смачні. Не додавайте в фарш цибулю та багато спецій, інакше це будуть до смаку звичайні котлети.

Інгредієнти на 8 порцій:

  • Фарш 400 г
  • Яйце куряче 1 шт
  • Борошно пшеничне вищого ґатунку 2 ст.л
  • Олія рослинна 2 ст.л
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений  за смаком

Приготування:

Фарш посоліть і поперчіть. Добре вимішайте.

Яйце збийте за допомогою вилки до з’єднання.

З фаршу сформуйте биточки плескатої форми. Паніруйте в борошні з двох сторін.

Потім опустіть у яйце.

Кладіть відбивні в добре розігріте масло. Смажте з двох сторін до повної готовності. Подавайте зі свіжими овочами та салатом.

, , , , переглядів: 1 593

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *