На смак відбивні із фаршу виходять як справжні відбивні зі шматка м’яса. Соковиті та дуже смачні. Не додавайте в фарш цибулю та багато спецій, інакше це будуть до смаку звичайні котлети.
Інгредієнти на 8 порцій:
- Фарш 400 г
- Яйце куряче 1 шт
- Борошно пшеничне вищого ґатунку 2 ст.л
- Олія рослинна 2 ст.л
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Приготування:
Фарш посоліть і поперчіть. Добре вимішайте.
Яйце збийте за допомогою вилки до з’єднання.
З фаршу сформуйте биточки плескатої форми. Паніруйте в борошні з двох сторін.
Потім опустіть у яйце.
Кладіть відбивні в добре розігріте масло. Смажте з двох сторін до повної готовності. Подавайте зі свіжими овочами та салатом.