Неймовірно смачна гарбузово-сирна запіканка “зебра”, яка сподобається навіть тим, хто не любить гарбузу

28.10.2021

Неймовірно смачна гарбузово-сирна запіканка “зебра”, яка сподобається навіть тим, хто не любить гарбузу

Гарбузово-сирна запіканка “зебра”

Для сирної маси

  • Сир – 500 г.
  • Цукор – 100 г.
  • Яйця – 2 шт.
  • Кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Розпушувач – 0.5 ч. л.

Для гарбузової маси

  • Гарбузове пюре – 500 г.
  • Цукор – 50 г.
  • Яйця – 2 шт.
  • Розпушувач – 0,5 ч. л.
  • Кукурудзяний крохмаль – 2 ст. л.

Для заливки

  • Гарбузове пюре – 100 г.
  • Сметана – 100 г.
  • Цукор – 20 г.
  • Яйце – 1 шт.

Гарбуз нарізати кубиками і відварити до готовності. Приготувати пюре і відкласти 100 г для заливки. Збити блендером інгредієнти для сирної маси і гарбузової маси. Форму діаметром 20 см змастити вершковим маслом і застелити пергаментом.

По черзі викладати в форму сирну і гарбузову масу по 4 столових ложки кожної. В самому кінці дерев’яною шпажкою або зубочисткою провести лінії від центру до стінок. Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці 50-60 хвилин. Потім з’єднати продукти для заливки і залити запіканку. Випікати ще 10 хвилин. Залишити пиріг остигати в холодильнику.

Гарбузово-сирна запіканка / фото ua.depositphotos.com

переглядів: 1 045

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *