Незвичайне використання лаврового листа

29.01.2023

Якщо підпалити звичайний лавровий лист, то аромат у квартирі буде особливий.

лавровий лист

Виявляється, пари, які виходять із лаврового листа, створюють душевну атмосферу. Адже ця спеція відповідає не тільки за смакові якості, але і володіє іншими корисними властивостями.

За часів Стародавньої Греції римляни вважали, що у лаврового листа є цілющі властивості, тому використовували листя не тільки під час приготування страв, а й як лікувальний засіб. Можливо, тому він вважається символом перемоги і в наші дні.

Цілющі властивості

І тільки через сотні років, вчені довели, що лавровий лист надає заспокійливу дію. Більш того, він знімає біль і втому. Його використовують як протизапальний препарат, який бореться навіть з нападами епілепсії. До складу входить ефірна олія – ​​евкаліптол, яке заспокоює дихання, робить його рівним, а також розслабляє м’язи та тіло.

Відомо, що масла можуть знижувати кров’яний тиск і допомагають впоратися зі стресом і навіть безсонням.

Виявляється, щоб зберегти у своєму будинку хороший мікроклімат, досить використовувати підручні засоби, наприклад спеції. Для цього підійде звичайний лавровий лист. Запаліть його у своєму будинку, і у вас буде спокійна і тепла аура. А у домочадців і гостей завжди буде гарний настрій. До того ж завдяки листам, ви зможете підняти собі імунітет, а також розслабитися після важкого і напруженого дня.

Джерело: https://ohlyad-dnya.net.ua/

, , переглядів: 557

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *