Шопінг для сміливих

09.06.2017

Літній період – не тільки сезон відпусток, а й розпродажів. Пропонуємо поєднати приємне з корисним і відправитися в подорож за новими емоціями і модними речами. Ми обрали для вас найактуальніші речі, які потрібно придбати окрім сувенірів, щоб виглядати стильно.

Отже, яким буде шопінг-план на літо? Нові відтінки, комбінації з неоном та яскраві аксесуари – новинки для сміливих. Поекспериментуємо разом?

Спортшик – одяг велосипедистів? За межами треку з велошортами і комбінезонами добре поєднуються зовсім неспортивні аксесуари: великі окуляри і масивні сережки замість шолому. Виглядатиме ефектно та незвичайно.

Флуоресцентні лимонний, блакитний і рожевий, як ніхто доповнять атмосферу спеки. Монокомплекти і поєднання декількох контрастних відтінків працюють надзвичайно, а ось мікс з нейтральними кольорами буде менш ефектним. Тому, чим яскравіше – тим краще.

Екстравагантності додадуть синетичні сукні та вінтажні плащі. Вони нагадують, що майбутнє вже настало, а строгі правила сезонності і страх експериментів залишилися в минулому.

 

, , , , переглядів: 979

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *