“Олів’є”: 6 помилок, які можуть зіпсувати новорічний салат

19.12.2021

Олів’є –  традиційний салат, улюблений багатьма людьми. Він з’являється на столах ближче до новорічних свят. На перший погляд може здатися, що страва готується дуже легко. Однак далеко не кожна починаюча господиня може зробити «Олів’є» правильно, інформує Ukr.Media.

Олів'є: історія легендарного новорічного салату | ВолиньPost

Найпоширеніші помилки:

  • Продукт не повинен бути жирним. Не варто використовувати тільки майонез. Його можна в рівних пропорціях змішати зі сметаною, а також замінити грецьким йогуртом.
  • Заправка проводиться перед подачею на стіл. Не варто робити це заздалегідь і в такому вигляді залишати надовго в холодильнику.
  • Ковбасу досвідчені господині замінюють на шматки вареного м’яса. Так смак виходить більш насиченим.
  • Не варто використовувати забагато картоплі. Існує великий ризик зіпсувати смак страви і зробити салат більш простим.
  • Багато хто вважає, що чим більше горошку в «Олів’є», тим краще. Це не так. Тут діє таке ж правило, як і з картоплею. Крім того, краще віддати перевагу консервованому продукту, а не тому, який був в морозильній камері.
  • На яйцях можна не економити. Для великої порції салату слід взяти мінімум три яйця. Цей компонент зробить страву більш ніжною.
переглядів: 1 444

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *