Осінні тренди мейкапу та як їх обігрують зіркові красуні

06.09.2019

Основні особливості макіяжу, туторіали якого ми будемо шукати цієї осені – неон, широкі стрілки, овальні форми, контраст холодного і теплого, розтушований контур губ. Звучить трохи дивно? Перетворюємо абстрактні терміни на “носибельні” б`юті-хаки.

Белла Хадід

Коричневі відтінки з червоним підтоном. Її світло-зелені очі немов загорілися через розтушовані стрілки кавового кольору.

Селена Гомес

Зелені широкі стрілки овальної форми в поєднанні з персиковими губами – для дівчат з пухкими губами – ідеально!

Ельза Госк

Блакитнооким дівчатам варто спробувати тіні кольору молочного шоколаду – вони роблять райдужку ще більш яскравою. Вони чудово поєднуються з персиковими рум’янами і помадою.

Хейлі Бібер

Тренд на gym skin перемістився на повіки. Як у Хейлі Бібер – виглядає дуже соковито. Створивши вологе сяйво, дівчина додала ще й кольоровий лайнер на лінію вій, що теж є дуже модним напрямком в макіяжі.

Кеті Перрі

Здається, що рожево-фіолетові тіні створені для Кеті Перрі, адже вони їй так йдуть. На що важливо звернути увагу? По-перше, профарбувати простір між віями чорним олівцем. По-друге, нанести більш насичений відтінок тіней або олівця по лінії росту вій. По-третє, не шкодуємо туші – нашаровуємо її сильніше.

Карлі Клосс

Для спокійних у нас теж є варіант – сливові smoky eyes. Поєднуємо зі строгим смокінгом поверх бра, як Карлі Клосс. Повторити такий макіяж досить просто: підводимо лінію росту вій сірим графітовим олівцем, розтушовуємо та наносимо зверху сяючі сливові тіні. Складку повіки краще протушувати матовими тінями на кілька тонів світліше, просто щоб згладити кордони.

, , , , переглядів: 1 162

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *