Осіння мода: які нігтики в тренді серед модниць

22.09.2021

Трендові ідеї осіннього манікюру з тематичним декором

  

У новому сезоні можна орієнтуватися на матове покриття, яке залишається серед трендів вже довгий час, а також класичні варіанти однотонного манікюру. Але можна і вдатися до експериментів, додавши на нігті тематичні осінні малюнки з листям, ягодами та краплями дощу.

Актуальна колірна гама осіннього манікюру завжди залишається незмінною — переважають золотисті відтінки, червоні та помаранчеві кольори, а також приглушені відтінки зеленого. Крім того, у 2021 році можна поекспериментувати з більш яскравими відтінками рожевого, синього й іншими, які виділив Інститут кольору Pantonе.

Для оформлення сучасного осіннього манікюру підійдуть малюнки листя, якими можна прикрасити усі нігті або зобразити в більш мінімалістичній формі, намалювавши тільки на одному нігті. Також актуальною залишиться гра з фінальним покриттям. Наприклад, щоб створити на нігтях ефект крапель дощу, можна зробити матове покриття і поверх нанести невеликі глянцеві точки. Експериментувати в цьому сезоні можна з чим завгодно — від кольору до фактур і малюнків.

переглядів: 2 230

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *