Паддінгтон повертається: улюблений ведмедик знімається у новому серіалі

16.02.2019

Напевно кожен, хто хоч трохи в душі дитина, або ж пам’ятає ті далекі, а може і ні, часи дивився чудовий фільм про ведмежа Паддінгтона, який вийшов на екрани в 2015 і 2017 роках від кінокомпанії Warner Bros. Pictures. Зовсім недавно один з провідних журналів про кіноіндустрію США, The Hollywood Reporter, розповів про те, що екранізація казки про ведмежа Паддінгтона отримає своє продовження.

Найбільш гарячою новиною для затятих фанатів маленького ведмежати буде те, що продовження вийде у форматі серіалу.  Продовження стрічки можна буде побачити на телеканалі  Nickelodeon. Як вони заявили, цільова аудиторія серіалу це діти дошкільного віку.

Результат пошуку зображень за запитом "падінгтон фільм"

Розробкою нового проекту займуться Studiocanal і один з головних продюсерів франшизи «Гаррі Поттер» Девід Хейман, який також займався обома частинами «Паддінгтона». Серіал буде про юнацький період в житті ведмежати, коли Паддінгтон ще не приїхав в Англію. Ми зможемо побачити юного ведмедика і його витівки.

Також відомо, що кожен новий епізод буде починатися і так само закінчувати листом Паддінгтона до тітоньки Люсі, якій він буде розповідати про те, чого ж він дізнався нового за день і який урок з цього отримав. На даний момент дата початку зйомок і виходу серіалу – невідома.

, , переглядів: 1 100

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *